با توجه به افزایش کاربرد تکنولوژی در جهان امروز، تقریباً برای انجام هر فعالیتی، استفاده از ابزارهای تکنولوژیک لازم است. همانطور که میدانید ارتباطات یکی از اصلیترین مواردی است که با تکنولوژی آمیخته شده است. استفاده از تلفنهای همراه و پس از آن موبایلهای هوشمند، نمونهای از اولین تجهیزاتی هستند که سبب بهبود ارتباطات در زندگی بشر شدهاند. این تجهیزات عامل برقراری ارتباط از راه دور هستند. گاهی نیز لازم است ارتباطات حضوری و به صورت مستقیم باشند. برای این کار میتوان از فناوریهای نوینی چون سیستم سالن کنفرانس بهره گرفت. به طور کلی به کمک سیستم تصویری و سیستم صوتی کنفرانس حرفهای، ارتباط با هر نقطهای در دنیا به آسانی امکانپذیر است. در سالن های کنفرانس میتوان جلسات را به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار کرد که در هر دو حالت بیان شده امکان ارتباط به صورت مستقیم وجود دارد. با کامپیوتر صدرا همراه باشید تا به معرفی سیستم صوتی کنفرانس و ویژگیهای آن بپردازیم.
اصلیترین ابزاری که انسان های مدرن برای تعامل با یکدیگر از آن استفاده میکنند گفتگو است. بسیاری از مهمترین تصمیمات کشورها و دنیا در جلسات گرفته میشود. همچنین بزرگترین اقدامات اقتصادی حاصل همفکری و نتیجهگیری در جلسات است. امروز هر سازمان دولتی یا خصوصی، دانشگاه، مراکز سیاسی و این دست مکانها نیازمند یک سالن یا اتاق کنفرانس است. در اکثر مواقع از این سالن برای برگزاری انواع جلسات استفاده شده و باید مجهز به سیستم کنفرانس باشد. سیستم صوتی اتاق کنفرانس اصلیترین ابزار مورد نیاز در اتاق کنفرانس است. جهت آشنایی بیشتر با سیستم صوتی سالن کنفرانس با کامپیوتر صدرا همراه باشید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
انواع سیستمهای صوتی در اتاقهای کنفرانس
بهطور کلی سیستم کنفرانس را میتوان به دو بخش دیجیتال و آنالوگ دستهبندی کرد. هرکدام از این تجهیزات امکانات و ویژگیهای منحصر به فرد خود را دارند. در ادامه به تفاوتهای این دو نوع اشاره خواهیم کرد.
سیستم کنفرانس آنالوگ
این سیستم شامل نسلهای قبلی سیستم کنفرانس است که تنها قادر به دریافت صدا و پخش با کیفیت آن است. سیستم کنفرانس آنالوگ از دوربینهای کنفرانسی پیشتیبانی نمیکند؛ بنابراین در سازمانهایی که نیاز به سیستم تصویر برداری و ضبط صدا و تصویر دارند، کاربرد ندارد. این تجهیزات نسبت به مدل دیجیتال خود ارزان قیمتتر است و این میتواند مزیت آنها نسبت به سیستم های دیجیتالی باشد.
سیستم کنفرانس دیجیتال
سیستم صوتی دیجیتال توانایی پشتیبانی از دوربینهای سالن جلسات را دارد و با استفاده از سیستم اتوتراک یا دستی میتوان از تمامی ساعات جلسه تصویربرداری کرد. از دیگر قابلیتهای این سیستم انجام حضور و غیاب، رایگیری و مترجم است. این سیستم دیجیتال سبب بهبود عملکرد ریاست جلسه در نظارت و کنترل سالن کنفرانس میشود.
نصب سیستم صوت
یکی از موارد مهمی که میتواند سبب افزایش عملکرد سیستم صوت کنفرانس شود، چگونگی نصب آن است. محل قرار گیری و زاویه نصب این تجهیزات در بهبود کارایی آن موثر است. به هنگام نصب باید به زاویه بلندگوها، محل قرارگیری میکروفون، محل نصب آمپلی فایر، نحوه کابلکشی، محل نصب دوربینها، محل نصب کیبورد کنترل و مواردی از این دست دقت کرد. این موارد نشان دهنده اهمیت بسیار زیاد نصب است؛ بنابراین این فرآیند باید توسط متخصصین نصب انجام شود تا کارایی لازم را داشته باشد. مواردی مانند آکوستیک سالن و نحوه چیدمان صندلی نیز در افزایش کارایی سیستم صوت نیز موثر است.
ترجمه همزمان در سیستم کنفرانس صوتی
یکی از اصلیترین قابلیتهای یک سیستم صوتی ایده آل، ترجمه هم زمان صدا است که به سیستم کنفرانس چند زبانه نیز معروف است. کاربرد این ویژگی را میتوان در جلساتی مشاهده کرد که شرکتکنندگان به زبان سخنران همایش مسلط نیستند. بنابراین بهره بردن از سیستمهای ترجمه همزمان در برخی از جلسات الزامی است و عاملی مؤثر برای موفقیت این رویداد مهم و حیاتی قلمداد میشود. اساس کار این سیستم به این صورت است که همزمان سخنرانی سخنرانان را به زبان دیگری انتقال میدهد و شرکتکنندگان در همایش، توانایی گزینش زبان مورد نظر خود را دارند. در چنین مکانیزمی مترجمان این اطمینان را به شرکتکنندگان میدهند که تفاوت زبانها هیچ مانعی برای درک معانی و مفاهیم سخنرانی محسوب نمیشود و تمامی افراد در هر نقطه از دنیا میتوانند در جلسات بینالمللی شرکت کنند.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سیستم صوتی جانبی سالن کنفرانس
استفاده از سیستم صوت جانبی کنفرانس در مواقعی که صدای خروجی از بلندگو های داخلی میکروفون برای تمامی حاضران در جلسه کافی نباشد، مورد استفاده قرار میگیرد. توصیه میشود از این سیستم متناسب با ابعاد سالن کنفرانس و حجم صدای مورد نیاز استفاده شود. در ادامه به برخی از تجهیزات تشکیلدهنده این سیستم اشاره میکنیم.
- بلندگو یا اسپیکر: نوعی دستگاه مبدل انرژی است که انرژی الکتریکی را به صدا تبدیل میکند. بلندگو بخش مهمی از هر سیستم صوتی است و نقش قابل توجهی در تفاوت کیفیت صدای سیستمهای صوتی دارد.
- آمپلیفایر: از آمپلیفایر برای تقویت صدا استفاده میشود. آمپلیفایرها به طور کلی دارای دو مدار الکتریکی با عنوان دریافت سیگنال صدا و تقویتکننده صدا هستند.
- میکروفون: میکروفون، حسگری است که صدا را به جریان الکتریکی تبدیل میکند. میکروفون ها انواع مختلفی دارند و استفاده از آنها در جلسات کنفرانس به صورت بیسیم، سیمی و یقهای امکانپذیر است.
- میکسر: میکسر یک دستگاه الکترونیکی است که برای ترکیب و منظم کردن سیگنالهای صوتی مورد استفاده قرار میگیرد. تنظیم انواع افکت، حجم صدا و… از طریق دستگاه میکسر انجام میشود.
تجهیزات صوتی کنفرانس، یکی از اصلیترین بخشهای یک سیستم سالن کنفرانس هستند و نقش بهسزایی در کیفیت جلسات دارند. شما میتوانید جهت آشنایی بیشتر با این تجهیزات و کسب اطلاع از قیمت آنها با مشاوران تخصصی تیم صدرا در ارتباط باشید.