جستجو
Close this search box.

سیستم کنفرانس

سیستم کنفرانس به طور کلی به سه بخش تجهیزات صوتی، تصویری و نورپردازی تقسیم می شوند که تجهیزات سیستم صوتی کنفرانس یکی از  مهم ترین بخش های سالن کنفرانس می باشد و به همین منظور از اهمیت بالاتری بر خوردار است و  شامل کنسول کنفرانس ( میکروفن کنفرانس )، منبع تغذیه و کابل های ارتباطی است. شاید شما این تصور را داشته باشید که سیستم کنفرانس فقط جهت دریافت و انتقال صدای سخنرانان در جلسات کنفرانس باشد ، اما سیستم کنفرانس وظیفه نظم بخشیدن جلسات کنفرانس را دارد و قابلیت زمان بندی و اولیت بندی سخنرانی شرکت کنندگان را دارد . همچنین در برخی مدل های سیستم کنفرانس با وجود  قابلیت رای گیری موجب سرعت بخشیدن به روند جلسه و دریافت نتیجه بهتر از جلسات کنفرانس می شود. و استفاده از تکنولوژی های نوین کنفرانسی و ارتباطی از الزامات هر سازمان پیشرو برای رسیدن به اهداف عالی آن سازمان است. برای آشنایی با قیمت سیستم کنفرانس، دستگاه های سیستم کنفرانس و خرید سیستم کنفرانس ادامه مطلب را دنبال کنید.

سیستم کنفرانس سرپرستی بانک مهر
سرپرستی بانک مهر ایران کرمان
خرید سیستم کنفرانس بانک ملی امور غرب تهران
بانک ملی امور غرب تهران
تجهیز سیستم کنفرانس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان
سیستم کنفرانس بانک ملی ادارات
بانک ملی ادارات مرکزی تهران
سیستم کنفرانس پتروشیمی غدیر ماشهر
پتروشیمی غدیر ماشهر

سالن های کنفرانس یا جلسات همواره شاهد تبادل نظر بین مدیران و افراد سازمان ها و شرکت ها جهت اخذ تصمیمات مهم می باشند. از این رو طراحی و پیاده سازی سالن کنفرانس به بهترین شکل و با استفاده از با کیفیت ترین تجهیزات از اهمیت ویژه ای برخوردار است. افزایش کارایی و بهینه سازی امور در عین صرفه جویی در زمان و هزینه ها، حداقل دستاورد این نوع امکانات است. بکارگیری دوربین کنفرانس (Auto tracking) ، سیستم های رای گیری و ترجمه همزمان، اتصال و یکپارچه سازی به دستگاه های ویدئو کنفرانس و … باعث شده یک سیستم کنفرانس نوین مجموعه ای از امکاناتی باشد که یک سالن جلسه حرفه ای به آن نیاز دارد.

مهم ترین کاربرد سیستم کنفرانس

کاربرد اصلی سیستم کنفرانس دریافت و پخش صدا  سخنران  کاملا واضح ، بدون نویز یا صدای محیط و با کیفیت بالا می باشد . و این سیستم محدود به سالن های کنفرانس نیست بلکه در سالن های همایش ، برگزاری سمینار ها ، اتاق جلسات و  همچنین برگزاری جلسات ویدئو کنفرانس نیز استفاده می شود . از این سیستم جهت آرشیو و زخیره سازی صوت و تصویر استفاده می شود ، همچنین در  صورتیکی تعداد افراد شرکت کننده در جلسات  زیاد  باشد ، جهت تقویت صدا نیز کاربرد دارد . از دیگر کاربرد های آن می توان به قابلیت رای گیری ، ترجمه همزمان و اتوترک اشاره کرد.

دیگر کاربرد های سیستم های کنفرانس

تصویر برداری

تماس تصویری

مدیریت جلسه

سیستم رای گیری

ترجمه همزمان

Rec

ضبط صدا

از دیگر قابلیت های سیستم کنفرانس  می توان به تعریف ترتیب یا صف برای سخنرانان توسط مدیر جلسه اشاره نمود. با استفاده از دستگاه های کنفرانس امکان مستند سازی جلسات مهیا می گردد. به این صورت که با ترکیب آن با سیستم ضبط تصویر می توان علاوه بر صدا ، تصویر جلسات برگزار شده را نیز برای استفاده های آتی برداشت و ذخیره نمود. برخی نمونه های تجهیزات قابلیت هایی همچون رای گیری و ترجمه همزمان را نیز برای کاربران مهیا می سازند. این قابلیت ها جلسات را از شکل سنتی خود خارج و به روندی مدرن و سطح بالا تبدیل می نمایند.

معرفی سیستم صوتی کنفرانس

سیستم کنفرانس صوتی شامل دو بخش یونیت‌های شرکت‌کننده و یونیت‌های مدیر جلسه است. این یونیت‌ها با توجه به نوع، برند و قیمت دستگاه سیستم کنفرانس، دارای امکانات و قابلیت‌های مختلفی مثل احراز هویت هستند. با این حال میکروفون را می‌توان به‌ عنوان اصلی‌ترین رکن یک سیستم صوتی معرفی کرد. پس از میکروفون، اسپیکر از جمله ابزارهای اصلی یک سیستم کنفرانس صوتی شناخته می‌شود. به ‌عبارت دیگر یک سیستم صوتی، مجموعه‌ای از تجهیزات الکترونیکی نظیر میکروفون، منبع تغذیه، اسپیکر، سیم‌های اتصال و… است که جهت پخش صوت در سالن‌های کنفرانس مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این سیستم بیشتر در سالن‌های اجتماعات، کنفرانس، همایش و موارد دیگر استفاده می‌کنند.

 

سیستم کنفرانسی بی‌سیم یا باسیم؟

مزایای سیستم کنفرانس

سیستم کنفرانس از نظر ارتباط میکروفون ها به دو دسته باسیم و بی‌سیم تقسیم می‌شود. در مدل باسیم یونیت‌ها به صورت یک زنجیره به هم متصل شده و سپس به کنسول مرکزی وصل می‌شوند. اما در مدل بی‌سیم هیچ ارتباط سیمی وجود ندارد . اگر چه مدل کنفرانس بی‌سیم موضوع کابل کشی را منتفی می کند اما مواقعی تداخل فرکانسی در محیط سالن و اطراف آن باعث دردسرهایی برای تجهیزات اتاق کنفرانس می‌شود. البته به دلیل استفاده میکروفون کنفرانس بی‌سیم از باتری، می‌بایست موضوع شارژ را در نظر گرفت.  با این اوصاف، در مقابل مزایا هر کدام را بیان می کنیم تا برای خرید سیستم کنفرانس تصمیم بهتری اتخاذ کنید.

سوالی دارید؟ مشاوره تخصصی دریافت کنید.

قیمت سیستم کنفرانس به چه عواملی بستگی دارد؟

کیفیت تجهیزات سیستم کنفرانس یکی از مهمترین پارامترهای تعیین کننده قیمت سیستم صوتی اتاق کنفرانس است. همچنین امکانات موجود در مدل‌های مختلف، موجب تنوع قیمت سیستم کنفرانس می گردد. بنابراین برای تعیین قیمت تجهیزات سالن کنفرانس، ابتدا باید نیازهای کاربری سالن را مشخص کرد. الزاماً استفاده از آخرین مدل‌های تجهیزات سالن کنفرانس مهم نیست بلکه کدام تجهیزات نیازهای یک سالن را برطرف می کنند بسیار مهمتر و تعیین کننده هستند. لذا برای جلوگیری از اتلاف بودجه، بهتر است که به نکات زیر که بر اساس تجربه بیش از یک دهه کار با انواع تجهیزات اتاق کنفرانس‌ بدست آمده، توجه کنید.

میکروفون کنفرانس

میکروفن کنفرانس به طور عمومی از یک پایه که دکمه ها، اسپیکر و نمایشگر (بسته به مدل) روی آن تعبیه شده تشکیل می شود. اسپیکر روی میکروفن در سالن هایی که فاقد سیستم صوتی هستند صدای سخنران را جهت سایر حضار پخش می نمایند. نمایشگر نیز به منظور نمایش اطلاعاتی همچون ساعت، تاریخ، مدت زمان گذشته و باقیمانده از سخنرانی و مواردی از این دست روی بعضی از مدل ها تعبیه می شوند. میکروفن های گردن غازی به منظور پاسخگویی به نیاز متفاوت کاربران در طول های مختلف طراحی و ساخته می شوند.

دوربین کنفرانس

دوربین ویدئو کنفرانس

تصویربرداری سالن کنفرانس به دو صورت دستی و اتوماتیک انجام می شود. در سیستم دستی اپراتور به وسیله ی کیبورد دوربین را کنترل می کند و قاب تصویر را بر روی صورت فرد در حال صحبت پشت میکروفون قرار می دهد. در سیستم های اتوماتیک یا همان اتوترک (Auto Track) این اتفاق به صورت خودکار توسط خود دوربین انجام می شود و دیگر نیازی به اپراتور ندارد. یعنی هر میکروفون‌ای که فعال می شود دوربین از منبع صوتی فرمان را دریافت کرده و به صورت اتوماتیک سمت فرد پشت میکروفون حرکت کرده و فرایند تصویربرداری را انجام میدهد .

تجهیزات جانبی سیستم کنفرانس

اقلام متفاوتی از قبیل پنل رومیزی، مانیتور کنفرانس رومیزی و حتی ویدئو پروژکتور را جز تجهیزات و دستگاه های جانبی سیستم و اتاق کنفرانس باید دانست. اقلام دیگر از جمله اسپلیترها وظیفه مدیریت تصاویر را بر عهده دارند. سوئیچ تصویر نیز وظیفه کنترل و اولویت بندی پخش تصاویر به صورت اتوماتیک یا دستی را در سالن کنفرانس بر عهده دارد. سوئیچ های شبکه، کابل های شبکه، کابل های برق، بلندگو های دکوراتیو، پاور میکسر، بلندگو و ضبط کننده تصویر و غیره، همگی جز این تجهیزات محسوب می شوند.

سوالی دارید؟ مشاوره تخصصی دریافت کنید.

ویژگی سیستم کنفرانس

نکات مهم برای سیستم کنفرانس

سیستم کنفرانسی
سیستم کنفرانسی

نکات مهم برای سیستم کنفرانس

به هنگام انتخاب و خرید تجهیزات صوتی سالن کنفرانس، باید تمامی اجزا از لحاظ کیفیت با یکدیگر متناسب باشند. به‌ عنوان مثال افراد بهترین میکروفون را خریداری کرده، اما در انتخاب بلندگو بی‌توجه بوده و باندی بی‌کیفیت را خریداری می‌کنند؛ این امر در کیفیت کلی سیستم صوتی کنفرانس اثر منفی دارد. سیستم انتخابی باید قابلیت حذف نویز و صدای محیط و حذف برگشت صدا و جلوگیری از سوت کشیدن را داشته باشد. در صورت گسترش فعالیت و افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در جلسه، سیستم صوت باید قابلیت افزایش کنسول میکروفون را داشته باشد.در صورت نیاز جلسه، قابلیت رأی‌گیری، ترجمه، حضور و غیاب و… را داشته باشد. در برخی موارد دو نفر از یونیت میکروفون استفاده کنند. در این شرایط کیفیت میکروفون باید در حدی باشد که بدون ایجاد اخلال در عملکرد، بتوان از آن استفاده کرد.

طراحی و پیاده سازی سیستم کنفرانس

شرکت دانش بنیان صدرا ایرانیان با تکیه بر دانش فنی و با استفاده از صنایع داخلی کشور نسبت به راه اندازی خط تولید  تجهیزات و دستگاه های سیستم کنفرانس از جمله مانیتور کنفرانسی تاشو، دوربین ویدئو کنفرانس ، اسپیکرفون ، میکروفن نموده است. همچنین  در زمینه ارائه خدمات جهت طراحی و پیاده سازی تجهیزات کنفرانس ایرانی  جهت سازمان و ارگان های مختلف اقدام نموده است. در صورتی که برای خرید سیستم های کنفرانس و بطور کلی تجهیز سالن کنفرانس نیاز به مشاوره دارید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت آشنایی با نمونه کارهای شرکت و پروژه های انجام شده در زمینه سالن های کنفرانس کلیک کنید .


سوالات متداول سیستم های کنفرانس

  1. کیفیت صدا و تصویر تجهیزات  ۲. برند و کیفیت محصول  ۳. امکانات سیستم   ۴. داشتن قابلیت ضد نویز  ۵. داشتن هماهنگی ظاهری با محیط 

سیستم کنفرانس شامل سیستم مرکزی یا تغذیه ، میکروفون کنفرانس ریاست جلسه، میکروفون شرکت کننده و کابل های ارتباطی است.

در مدل ها و برند های مختلف سیستم کنفرانس، متفاوت است ولی به صورت میانگین می توان بین ۶۰ تا ۱۲۰ میکروفون را متصل کرد.

بله، در صورتیکی دوربین و سیستم کنفرانس هر دو از قابلیت اتوترکینگ پشتیبانی کنند، می توان دوربین های کنفرانس را با میکروفون های نصب شده در سالن هماهنگ کرد تا زمانی که هر یک از میکروفون ها روشن شد تصویر همان شرکت کننده نمایش داده شود.

سیستم کنفرانس به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شوند، امروزه با توجه به پیشرفتی که سیستم های دیجیتال داشته اند از قبیل سیستم رای گیری، ترجمه همزمان، اتوترکینگ و غیره بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند.

بله  می توان ورودی صدا ویدئو کنفرانس را از منبع خروجی سیستم صوتی کنفرانس دریافت کرد، در برخی مدل ها می توان از قابلیت اتوترکینگ سیستم کنفرانس نیز استفاده کرد.

سیستم های کنفرانس به سه دسته کلی تقسیم می شوند. که شامل وسایل نور پردازی، سیستم صوتی و سیستم تصویری می باشد.

کمتر از دو دقیقه تماس می گیریم.

جهت برقراری ارتباط لطفا نام و شماره تماس خود را وارد نمایید.

کمتر از دو دقیقه تماس می گیریم.

جهت برقراری ارتباط لطفا نام و شماره تماس خود را وارد نمایید.