تنوع میکروفونهای استودیویی موجود در بازار باعث سردرگمی برخی از کاربران شده است؛ چراکه گزینههای زیادی در این حوزه موجود هستند که اگرچه در برخی از ویژگیها مشابه یکدیگرند، اما در بسیاری از موارد تفاوتهای زیادی با هم دارند. این تفاوتها باعث شده است که قیمت انواع میکروفون استودیویی نیز متفاوت باشد. با توجه به موارد بیان شده، تعیین بهترین میکروفون استودیویی کار سادهای نیست و لازم است برای تعیین بهترین میکروفون کنفرانس و استودیویی studio، ابتدا هدف و نیاز خود را از خرید میکروفون مشخص کنید، سپس بسته به موجودی و قیمتی که در نظر دارید نسبت به خرید اقدام نمایید. اگر قصد دارید خریدی هوشمندانه و مطمئن داشته باشید، میتوانید از کارشناسان تیم تخصصی صدرا ایرانیان مشاوره و راهنمایی دریافت کنید.
بهترین میکروفون استودیویی
با توجه به کارایی و کاربرد میکروفونهای استودیو، برای تعیین بهترین میکروفون studio، باید موارد مختلفی را در نظر گرفت. بهعنوان مثال توجه به ساختار داخلی، کیفیت صدای خروجی، قیمت، مقاومت و… اصلیترین مواردی است که باید در نظر گرفته شود. مثلا برخی از میکروفونهای استودیویی حرفهای هستند و برای موارد تخصصیتری، مورد استفاده قرار میگیرند، برخی دیگر نسبت به ضربه بسیار حساس هستند و نیاز به مراقبت بیشتری دارند، برخی از میکروفونها، قیمت بسیار بالایی دارند و تعدادی از آنها ارزان هستند. آنچه باید در هنگام خرید میکروفون استودیویی در نظر گرفت، انگیزه و هدف خودتان از خرید این محصول است. میکروفونی بهترین است که بتواند نیاز شما را رفع کند. در ادامه به معرفی مختصری از انواع میکروفون studio میپردازیم.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
انواع میکروفن استودیویی
میکروفن کاندنسر
میکروفن کاندنسر در مقایسه با سایر میکروفنهای استودیویی از حساسیت و سرعت بیشتری برخوردار است. در ساختار اصلی این میکروفون، یک دیسک فلزی به همراه یک دیافراگم بسیار باریک و کشیده قرار گرفته است. خازن موجود در میکروفون کاندنسر انرژی الکتریکی را از یک منبع ولتاژ خارجی دریافت کرده و باعث میشود که دیافراگم، نسبت به ارتعاشات صدا واکنش نشان دهد. اگر هدف شما از خرید میکروفون، داشتن یک صدای دقیق و مشابه با واقعیت است، بهترین میکروفون استودیویی برای شما، کاندنسر میباشد؛ چراکه با دقت بالای این میکروفون، صدای خروجی دقیق و مشابه با صدای اصلی خودتان خواهد بود.
میکروفن داینامیک
داینامیک از آن دسته از میکروفونهایی است که از استحکام و مقاومت بسیار بالایی برخوردار میباشد. دیافراگم موجود در ساختار میکروفون داینامیک بسیار نازک و سبک بوده و بر اثر واکنش به فشار صدا به حرکت درمیآید؛ سپس حرکت دیافراگم سیم پیچی داخل میدان مغناطیسی را به حرکت درمیآورد. حساسیت میکروفون داینامیک نسبت به میکروفون کاندنسر بسیار کمتر است و از مقاومت بسیار بالاتری برخوردار میباشد؛ به طوریکه بر اثر فشار یا ضربه آسیب نمیبیند. اگر قیمت میکروفون استودیویی برایتان مهم است، باید بدانید که میکروفون داینامیک مقرون بهصرفه بوده و از قیمت میکروفون کاندنسر کمتر است. از این میکروفون بیشتر برای ضبط صدا استفاده میشود و کاربرد آن در ضبط صدای آلات موسیقی مانند گیتار بسیار مشهود است.
میکروفن ریبون، بهترین میکروفون استودیویی
ظهور میکروفون ریبون با ظهور رادیو همراه بود؛ به طوریکه پس از ورود رادیو به بازار تجاری، این نوع میکروفون توانست محبوبیت بسیار زیادی کسب کند. میکروفون ریبون برخلاف سایر مدلهای میکروفون استودیویی، به جای واکنش نشان دادن به سطح فشار هوا، به سرعت مولکولهای هوا واکنش نشان می دهد. توجه داشته باشید که میزان ظرافت و حساسیت میکروفنهای ریبون بسیار زیاد است از همینرو گزینه مناسبی برای فضای باز نیستند. البته نمونههای جدید این نوع میکروفن بهگونهای طراحی شدهاند که امکانات بیشتر و بهتری را برای کاربران ایجاد میکنند.
میکروفون USB
میکروفون USB که به نسل جدید میکروفن استودیویی معروف است. این نمونه نسبت به مدلهای قدیمی، از اجزای منحصربهفردی ساخته شده است. ورود میکروفونهای USB با پیشرفت تکنولوژی و فناوریهای روز دنیا همراه بوده است. اصلیترین تفاوت این میکروفونها نسبت به میکروفنهای نسل قدیمیتر، وجود پیش تقویت کننده داخلی و مبدل آنالوگ به دیجیتال میباشد.
ویژگیهای بهترین میکروفون استودیویی
با پیشرفت تکنولوژی، ساختار میکروفونها نیز از تنوع بالایی برخوردار شده است، به طوریکه هر یک از این محصولات دارای ویژگیهای مخصوص و متفاوتی هستند. بنابراین بهتر است پیش از انتخاب یک میکروفن، ابتدا با خصوصیات مهم آن آشنا شد. برای مثال، از بین تمامی میکروفونهای استودیویی تنها میکروفون داینامیک است که دارای مقاومت بالایی است و معمولا کمتر دچار آسیبدیدگی میشود. قیمت مناسب این میکروفون باعث شده است که محبوبیت زیادی در میان کاربران داشته باشد و مقاومت بالای آن، هزینههای بسیاری را کاهش داده یا حذف میکند. البته برای انتخاب یک میکروفن studio خوب باید زمینه فعالیت را در نظر گرفت؛ چراکه هر یک از میکروفنهایی که در ابتدای مقاله با آنها آشنا شدید، جهت ضبط صدای مشخص و منحصربهفردی طراحی و ساخته شدهاند. درواقع باید بدانید که پیش از ارزیابی و بررسی ویژگی های یک میکروفون و سنجش کیفیت آن، باید ببینید که موارد استفاده آن میکروفون چیست و آیا با هدف و نیاز شما سازگار است یا خیر؟
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
نکات مهم در خرید بهترین میکروفون استودیویی
اولین مرحله جهت خریدی مناسب، در نظر گرفتن عواملی است که در خرید شما میتوانند نقش داشته باشند. این عوامل عبارتند از: قیمت، کارکرد، علاقمندیها، کیفیت، مشخصات فنی و… توجه به این عوامل به شما کمک میکند تا به راحتی از میان چند مدل مختلف، میکروفون موردنیاز خود را انتخاب و خریداری کنید. نکته بعدی اولویتبندی عوامل نام برده شده است، بهطور مثال اگر قیمت یک عامل مهم در خرید میکروفون استودیویی محسوب میشود، باید آن را در اولویت قرار دهید و در طیف قیمتی موردنظر خود، سایر موارد را بررسی نمایید. توصیه میشود پیش از اولویتبندی، ابتدا میکروفونهای موجود در بازار را بررسی کنید تا ضمن آشنایی با انواع مدلها و قیمتها، بتوانید با یک دید منطقی برای خرید محصول موردنظر خود برنامهریزی کنید. پس از مطالعه این مطلب بدون شک میتوانید با خیالی آسوده نسبت به خرید میکروفون موردنظر خود اقدام نمایید. توصیه ما به شما این است که سعی کنید تا میتوانید در هنگام خرید، از حساسیت خود بکاهید و تنها با آنالیز و بررسی میکروفون موردنیاز خود، خریدی مطمئن و آسان را تجربه کنید. کارشناسان صدرا ایرانیان نیز میتوانند در این زمینه شما را همراهی کنند. همچنین میتوانید برای آشنایی بیشتر با انواع میکروفون استودیویی حرفهای، سایر مطالب موجود در وبسایت را مطالعه نمایید.