آشنایی با نحوه برقراری ویدئو کنفرانس ، ویدئو کنفرانس نوعی تکنولوژی است که به کاربران اجازه میدهد بدون محدودیت جغرافیایی نسبت به برقراری جلسات تصویری اقدام کنند و ملاقات چهره به چهره داشته باشند. استفاده از این تکنولوژی از هزینه های جانبی بسیاری جلوگیری میکند و نقش قابل توجهی در سرعت بیشتر در برگزاری جلسات مهم کاری دارد. براساس تصور عامه مردم، ارتباط تصویری چند گروه مختلف از طریق ویدئو کنفرانس، تنها قابلیت این فناوری است؛ در حالی که امروزه با توجه به پیشرفت تجهیزات ویدئو کنفرانس، قابلیت ارتباط تصویری، پیش پا افتاده ترین قابلیت ویدئو کنفرانس محسوب میشود. نحوه برقراری ویدئو کنفرانس موضوعی است که قصد داریم در این مقاله به آن اشاره کنیم.
تجهیزات مورد نیاز برای برقراری ویدئو کنفرانس
مهمترین مسئله برای برقراری یک جلسه ویدئو کنفرانس، استفاده از تجهیزات مربوط به این حوزه است. باید این نکته را در نظر گرفت که نحوه برقراری ویدئو کنفرانس انفرادی و گروهی متفاوت است؛ به همین دلیل تجهیزات مورد استفاده در هر یک از موارد نامبرده شده متفاوت است. در ویدئو کنفرانس های انفرادی باید از یک وبکم حرفه ای و یک هدست اداری مناسب استفاده کرد. این تجهیزات باعث ارتقاء کیفیت تصویر و صدا می شوند. توجه داشته باشید که استفاده از نرم افزارهای حذف نویز و داشتن اینترنت پرسرعت نیز از عوامل موثر در یک ویدئو کنفرانس انفرادی است. برای برقراری ویدئو کنفرانس گروهی باید از تجهیزات تخصصی تری مثل دوربین ویدئو کنفرانس، میکروفون، هاب اتصال و اسپیکر استفاده کرد. وجود یک کامپیوتر برای اجرای نرم افزار ویدئو کنفرانس گروهی نیز ضروری است. هماهنگی این تجهیزات با یکدیگر عامل مهمی است که باید به آن توجه نمود.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
موارد استفاده از ویدئو کنفرانس
گسترش اینترنت و تجهیزات الکترونیکی سبب سهولت برقراری ارتباط در هر نقطه از دنیا شده است. امروزه ویدئو کنفرانس به عنوان یکی از تکنولوژی های موثر در برقراری ارتباطات محسوب میشود و نقش بهسزایی در سازمان های مختلف دارد. موارد استفاده از ویدئو کنفرانس به حوزه مشخصی محدود نمیشود؛ بلکه میتوان از آن در همه زمینه های شغلی و اجتماعی بهره گرفت. به طور مثال شرکت هایی که دارای چندین شعبه در مکان های مختلف هستند میتوانند برای برگزاری جلسات غیرحضوری خود از تکنولوژی ویدئو کنفرانس استفاده کنند. آموزش از راه دور و تدریس مجازی در آموزشگاه ها از دیگر موارد استفاده از ویدئو کنفرانس است. براساس این فناوری سهامداران یک شرکت نیز میتوانند با مدیران ارتباط برقرار کنند. دورکاری، برگزاری جلسات مختلف برای ارائه گزارش ها، انجام امور بانکی و… از دیگر موارد استفاده از فناوری ویدئو کنفرانس به شمار میآیند.
نحوه برقراری ویدئو کنفرانس
اولین گام برای برقراری یک ویدئو کنفرانس ایده آل، تجهیز کردن اتاق کنفرانس است. استفاده از تجهیزات هماهنگ و منسجم عامل بسیار مهمی است که باید در نظر گرفته شود. پس از تجهیز اتاق کنفرانس باید موارد دیگری نظیر سرعت اینترنت، نرم افزارهای مورد نیاز و سیستم شخصی برای برقراری ارتباط مورد بررسی قرار گیرد. همچنین کیفیت تصویر و خرید وبکم با کیفیت بالا یا دوربین کنفرانسی بسیار حائز اهمیت است ، ارزیابی تجهیزات نام برده شده و توجه به محیط پیرامون میتواند تا حد زیادی در کیفیت یک جلسه تاثیرگذار باشد. بهتر است چند دقیقه پیش از شروع جلسه، هماهنگی دستگاه ها با سیستم را بررسی کنید و از عملکرد صحیح آنها اطمینان حاصل نمایید. توجه داشته باشید که بروز هر اختلالی در هنگام برقراری ویدئو کنفرانس، علاوه بر اینکه نظم جلسه را به هم میریزد باعث آشفتگی ذهنی شما نیز میشود. پس از اینکه شرایط مناسبی را برای برگزاری جلسه مورد نظر خود ایجاد کردید میتوانید اقدام به برقراری ویدئو کنفرانس نمایید.
هزینه راه اندازی سیستم ویدئو کنفرانس
هزینه های مربوط به راه اندازی سیستم ویدئو کنفرانس، موارد متعددی را دربر میگیرد. یکی از این موارد، تجهیزاتی است که باید خریداری شوند. این تجهیزات شامل دوربین ویدئو کنفرانس، میکروفون، هدست و… میشود. انتخاب هر یک از موارد نام برده شده اختیاری است اما با توجه به اینکه برند و مدل این تجهیزات متفاوت است نمیتوان هزینه ثابتی را برای راه اندازی سیستم ویدئو کنفرانس در نظر گرفت. شما میتوانید برای اطلاع از قیمت تجهیزات الکترونیکی مربوط به راه اندازی یک سیستم ویدئو کنفرانس، با کارشناسان تیم صدرا در ارتباط باشید.
با توجه به اهمیت ارتباطات در عصر کنونی، استفاده از یک سیستم هوشمند برای برقراری ارتباط، امری ضروری است. در حال حاضر ویدئو کنفرانس یکی از مهمترین فناوری هایی است که امکان برقراری ارتباط با هر نقطه از جهان را فراهم کرده است. این تکنولوژی تاکنون نقش بهسزایی در پیشرفت کسب و کارها داشته است؛ از همین رو شرکت های زیادی از آن برای برگزاری جلسات کاری خود استفاده میکنند. موارد استفاده از این فناوری محدود به بخش خاصی نیست و هر فردی میتواند از آن بهره مند شود.