سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس , در سالن های کنفرانس و همایش تجهیزات مختلفی با اهداف گوناگونی استفاده میشود. این تجهیزات هر کدام بر اساس وظیفه و کاربردی که دارند سبب افزایش کارایی جلسات و کنفرانس ها میشوند. یک نمونه از این تجهیزات کاربردی سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس است. این سیستم جدای از اینکه در چه محلی نصب شود، وظیفه تصویربرداری و مستند سازی را دارد. و از اجزای مختلفی تشکیل شده که هر کدام در بهبود فرآیند تصویربرداری موثر عمل میکنند. در این مقاله قصد معرفی سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس داریم.
معرفی سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس
در بسیاری از کنفرانس های مهم لازم است تا در جهت افزایش کارایی و بهرهمندی از جلسه برگزار شده در آینده، مستنداتی از آن تهیه شود. انجام این مهم سبب تجهیز سالنهای کنفرانس به سیستم تصویربرداری شده است. این سیستم باید به گونهای عمل کند تا از تمامی کنفرانس به طور کامل تصویربرداری کند. دوربین ویدئو کنفرانس علاوه بر انجام وظیفه اصلی خود یعنی ایجاد ارتباط مجازی در ویدئو کنفرانس میتواند عمل تصویربرداری سالن کنفرانس را نیز انجام دهد. در سیستم کنفرانس اجزای مختلفی در حال فعالیت هستند که هر کدام از آنها با هدفی مشخص ایجاد شدهاند.
این اجزا شامل دوربین تصویربرداری، رکوردر تصویر، میکسر تصویر و کنترلر دوربین است. نصب دوربین سالن کنفرانس باید به شکلی باشد که بر کنفرانس احاطه کامل شده و در به بهترین شکل از جلسه تصویربرداری انجام دهد. در صورت انجام این مهم به بهترین شکل میتوان آرشیوی کامل و جامع از کنفرانسهای برگزار شده تهیه کرد و در جهت پیشرفت اهداف سازمان از آن بهرهمند شد. در ادامه به معرفی اجزای سیستم تصویربرداری کنفرانس میپردازیم.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
دوربین سالن کنفرانس
یکی از اصلیترین اجزا در سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس، دوربین است. دوربین با دارا بودن امکانات منحصربه فرد در تهیه آرشیوی کامل بسیار موثر عمل میکند. دوربین سیستم تصویربرداری انواع بسیار متنوعی دارند که هر کدام مناسب مکانی مشخص هستند. در برخی از سالن های کنفرانس نیاز به وجود چند دوربین و نصب آن در محلهای مختلف است و در بسیاری از سالنهای کنفرانس وجود یک دوربین چرخشی مناسب میتواند نیاز سالن کنفرانس به سیستم تصویربرداری را برطرف سازد. دوربین های کنفرانسی چرخشی با حرکت به صورت افقی و عمودی میتوانند در انجام عمل تصویربرداری بسیار موفق عمل کنند.
دوربین لایو (live) نوعی دوربین کنفرانسی بوده که توانایی پخش زنده تصاویر را دارد. برخی از دوربین های سالن کنفرانس قابلیت تنظیم نقاط از پیش تعیین شده را دارا میباشند، این قابلیت در افزایش کارآمدی دوربین بسیار موثر است. از دیگر قابلیتهای دوربینهای سالن کنفرانس میتوان به تنظیم خودکار، فوکوس اتومات و حسگر نوری اشاره کرد. دوربین کنفرانسی را میتوان بر اساس نیاز کنفرانس، چیدمان صندلیها، محل قرارگیری میز کنفرانس و تعداد شرکت کنندگان بر روی میز، دیوار و یا سقف نصب کرد.
میکسر تصویر
سوئیچر یا میکسر تصویر دستگاهی بوده که ابتدا تمامی تصاویر دریافتی از دوربینهای سالن کنفرانس به آن ارسال میشود. این دستگاه در بیشتر مواقع در اتاق فرمان سالن کنفرانس قرار دارد. دستگاه میکسر تصویر پس از دریافت تصاویر، تصویر مورد نظر را انتخاب و افکتهای و تنظیمات لازم را بر روی آن اعمال میکند؛ سپس تصاویر خروجی از سوئیچر تصویر به دستگاه رکوردر یا پخش زنده ارسال میشود. کنترل و مدیریت تصاویر ارسالی از دوربین کنفرانس از وظایف اصلی این دستگاه بوده و بر روی آن ورودی و خروجیهای متنوعی و نمایشگر وجود دارد.
رکوردر تصویر
رکوردر تصویر دستگاهی است که تصاویر ارسالی از دوربینهای سالن را در خود ذخیره میکند؛ البته در صورت وجود میکسر تصویر، تصاویر دوربینها ابتدا به سوئیچر و سپس به رکوردر ارسال میشود. اطلاعات را میتوان بر روی هارد درایو ذخیره کرد. با توجه پیشرفت تکنولوژی و حرفهای شدن تجهیزات سیستم تصویربرداری، کیفیت تصاویر ارسالی دوربینها افزایش یافته و به طبع حجم فایلهای آنها نیز افزایش یافته است؛ بنابراین استفادههای لوحهای فشرده برای انجام فرآیند ذخیره سازی به ندرت صورت میپذیرد و به طور تقریبی میتوان گفت منسوخ شده است. وجود پورتهای مختلف بر روی دستگاه رکوردر امکان ذخیره سازی تصاویر بر روی حافظههای خارجی مانند فلش مموری و هارد اکسترنال را فراهم میکند.
کنترلر دوربین
قبل از معرفی سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس، نیاز به آشنایی با کنترلر دوربین دارد. همان طور که از نام این دستگاه مشخص است وظیفه هدایت و کنترل دوربین سالن کنفرانس را برعهده دارد. به طور معمول بر روی دستگاه کنترلر دوربین، یک اهرم هدایت کننده یا جواستیک تعبیه شده که از طریق آن میتوان دوربین انتخابی را هدایت کرد. همچنین بر روی این دستگاه کلیدهای کنترلر مختلفی مانند Mirror، BRT، Freeze و… وجود دارد. هر کدام از این کلیدهای کارکرد خاصی شده و در تسهیل هدایت دوربینها بسیار موثر هستند.
ویژگیهای سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس
موارد مختلفی را میتوان نام برد که در لیست ویژگیهای سیستم تصویربرداری سالن همایش است. برداشت و ذخیره تصاویر با بالاترین کیفیت و تهیه آرشیوی جامع از کنفرانسهای برگزار شده از اصلیترین ویژگیهای آن است. همچنین این سیستم با سایر سیستمهای موجود در سالن همایش مانند سیستم صوت و سیستم پخش تصاویر، هماهنگی و سازگاری دارد. این سیستم به دور از هرگونه پیچیدگی و چالش بوده و کاربری بسیار سادهای دارد.و با بهرهمندی از ورودی و خروجیهای مناسب قابلیتهای مطلوبی را در اختیار کاربر و اپراتور قرار میدهد. با استفاده از سیستم تصویربرداری مناسب میتوان بدون هیچ نگرانی و ایجاد وقفهای اقدام به تصویربرداری از اتاق کنفرانس کرد.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
راهنمای خرید سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس
برای خرید سیستم تصویربرداری مناسب باید به موارد مختلفی دقت داشت تا بتوان بهترین و مناسبترین گزینه را انتخاب کرد. نیاز سالن و بودجه در نظر گرفته شده دو مورد از اصلیترین موارد در خرید سیستم تصویربرداری است. وجود برندهای مختلف و تنوع بسیار در مدلهای دوربین کنفرانسی سبب ایجاد چالشی بزرگ در خرید سیستم تصویربرداری شده است. برای رهایی از این چالش باید از کارشناسان مجرب و متخصص در این زمینه کمک گرفت. در این مقاله با معرفی سیستم تصویربرداری سالن کنفرانس به راحتی میتوانید انتخاب کنید و همچنین میتوانید با شمارهگیری ۰۵۱۳۷۰۲۴ از خدمات مشاوره رایگان صدرا ایرانیان استفاده نموده و ضمن کسب آگاهی از محصولات و ویژگیهای آنها نسبت به خرید محصول مورد نظر خود از همین پل ارتباطی اقدام نمایید.