راهنمای خرید بلندگوی ستونی
اولین نکتهای که برای خرید باند ستونی باید به آن توجه کنید این است که میخواهید آن را در چه مکانی نصب و استفاده کنید. برای مثال در اماکن اداری، اماکن تجاری، اماکن آموزشی به خصوص مدارس، استخرها، باغ و پارک یا .. میخواهید آن را نصب کنید. یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه کنید، چیزی است که از باند و بلندگوی خود انتظار دارید. آیا برایتان پخش موسیقی مهمتر است یا اطلاع رسانی از طریق این بلندگوها؟ بنابراین اگرچه در ظاهر، سیستمهای صوت موسیقی و پیجینگ با همدیگر مشابه اند اما در عمل، کارکردهای متفاوتی دارند. برای مثال در یک رستوران، شنیدن صدای روحنواز یک موسیقی خوب اهمیت زیادی دارد و در یک بیمارستان، وضوح صدای سیستم پیجینگ از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. بنابراین اگر به دنبال بلندگو ستونی مدرسه ای هستید، باید به دنبال سیستم متفاوتی باشید. جهت خرید و مشاهده مشخصات بلندگو ها به مراجعه کنید
سوالی دارید؟ مشاوره تخصصی دریافت کنید.
نکاتی در هنگام نصب بلندگو ستونی:
بلندگو ستونی پیجینگ ولتی به صورت سری به هم اتصال پیدا میکنند و به قسمت ولتی امپلی فایر ۰-۱۰۰ولت وصل میشوند. هم در بلندگو سقفی توکار و روکار و هم در بلندگو ستونی معمولی و ضد آب(واتر پروف) با توجه به نیاز مشتری و مصرف کننده می توان از نوع موزیکال ان استفاده کرد در مدل ها موزیکال بلندگو علاوه بر ووفر(صدای بم)وتیوتر(صدای زیر)داری کراس آور (تفکیک فرکانس بالا و پایین) نیز می باشد. که این خود باعث ایجاد یک صدای واضح و با کیفیت وآرامش بخش می شود.بنابراین اکثر استفاده از بلندگوهای موزیکال در فروشگاه ها-مزون ها-کافه و رستوران ها-و در منازل و… برای ایجاد لحظاتی برای گوش کردن به موزیک های لایت با پخش عالی مورد استفاده قرار می گیرد. بیشتر استفاده بلندگو ستونی در مدارس و اماکنی که دارای سقف کاذب نمی باشند بلندگو ستونی پیجینگ مورد استفاده قرار میگیرد .همچنین در جاهایی که ارتفا سقف زیاد میباشد و امکان نصب بلندگو سقفی وجود ندارد میتوانیم از بلندگو ستونی پیجینگ استفاده کنیم.
معرفی سیستم های صوتی و پیجینگ
با التفات به این نکته که در تمامی اماکن سازمانی اعم از دولتی یا خصوصی در راستای ایجاد یک پل ارتباطی جهت پیام رسانی عمومی بهترین رویکرد استفاده از سیستم هایی با توانایی ایجاد پوشش صوتی یکنواخت ، استاندارد و مناسب می باشد ، توجه به این مطلب ضروری خواهد بود که یک سیستم پیجینگ ایده آل در ساختار داخلی خود بر اساس چه ارکانی شکل گرفته و به کدامین فاکتورها و عوامل به صورت مستقیم و غیر مستقیم وابستگی کیفی و عملکردی دارد. به طور کلی میتوان گفت یک سیستم پیجینگ از چهار بخش اساسی شکل گرفته است که عبارتند از :
- ورودی ها مانند انواع میکروفن (مبدل سیگنال صوتی به سیگنال الکترونیکی) ، پخش صوت ، انواعDVD ، رایانه ها و . . .
- آمپلی فایر (تقویت کننده تمامی ورودی ها)
- خروجی ها که عمدتاً انواع مختلفی از بلندگوها (مبدل سیگنال الکترونیکی به سیگنال صوتی) می باشد
- وایرینگ و کابل کشی ها (اتصال دهندۀ آمپلی فایر به تمامی ورودی ها و خروجی ها)
با توجه به مطالب عنوان شده می توان دریافت که ارزش عملکردی و تأثیر گذاری هریک از فاکتورهای فوق الذکر در کیفیت و سلامت نتیجۀ خروجی یک سیستم پیجینگ بسیار حائز اهمیت بوده و چنانچه یکی از المان های تشکیل دهندۀ سیستم از کیفیت ساختاری مناسب برخوردار نبوده و یا اینکه بنا به هر دلیلی آسیب دیده و دارای اشکال باشد ، طبعا عملکرد سیستم صوتی را تحت الشعاع قرار داده و با مشکلات متعددی مواجه خواهد نمود و حتی ممکن است استفاده از سیستم را به طور کلی معدوم نماید .
اما مطلبی که اهمیت آن چه بسا بیشتر از رعایت سلامت و کیفیت المان های به کار گرفته شده در یک سیستم صوتی می باشد انتخاب و جایگذاری صحیح المان های یاد شده در ساختار سیستم خواهد بود که البته انجام این فرایند تخصصی مستلزم توجه به سه رویکرد اساسی در این حوزه می باشد ، نخست اینکه سیستم های مورد استفاده بایستی به لحاظ قدرت الکترونیکی و استحکام مکانیکی بر شرایط ساختاری فضای داخلی محیط منطبق باشد ، دوم اینکه تمامی عناصر به کار گرفته شده در یک سیستم پیجینگ می بایست به لحاظ توان تولیدی در طبقه قدرت و توان مصرفی در خروجی ها در یک راستا قرار داشته و از نمودار یکسانی تبعیت نمایند و در آخر نحوۀ جایگذاری بلندگوها در فضای موجود با رعایت فشار صوتی ایجاد شده توسط هر بلندگو و حفظ فاصلۀ استاندارد نزدیک ترین بلندگو با میکروفن بسیار حائز اهمیت می باشد .