آشنایی با ارتباط مجازی ، پیشرفت علم و تکنولوژی سبب ایجاد ارتباط مجازی، هم به صورت شخصی و هم در مسائل کاری شده است. شیوع ویروس کرونا موجب افزایش سرعت و گسترش این روابط شد. بسیاری از افراد برای جلوگیری از شیوع بیماری، ملزم به دورکاری شده و عدهای هم برای ملاقات خانواده ها از طریق اینترنت و نرم افزارهای ارتباط تصویری استفاده میکنند؛ اما سرویس های ویدئویی برای استفاده این افراد یکسان نیستند. اگر قصد برقراری ارتباط تصویری با خانواده خود را داشته باشید یا یک جلسه مهم کاری با همکاران یا مشتری دارید، برای هر کدام سرویس ویدئویی ویژهای وجود دارد. در خصوص جلسات مهم کاری وجود تجهیزات کنفرانسی الزامی است.
ویدئو کنفرانس چیست و چه مزایایی دارد؟
ویدیو کنفرانس وسیله ای برای ارتباط مجازی بوده که از طریق آن اطلاعاتی شامل صدا و تصویر بدون در نظر داشتن عوامل جغرافیایی منتقل می شود. این فناوری به بسیاری از افراد در حوزه های مختلف کمک میکند تا ارتباطات مجازی باکیفیتی داشته باشند. این ارتباطات میتواند بین دو یا چند نفر به صورت گروهی باشد. این تکنولوژی مزایای بسیاری دارد.در برخی موارد ممکن است افراد در مکان های مختلفی حضور داشته باشند و امکان برقراری ارتباط با همتیمی، سازمان، مشتری و… سخت یا ناممکن باشد؛ اما با روابط مجازی به وسیله نرم افزارها و تجهیزات ویدئو کنفرانس میتوان این ناممکن ها را ممکن کرد. به کمک تکنولوژی و با دسترسی به اینترنت شما میتوانید ارتباطی موثر و کارآمد با افراد دلخواه خود داشته باشید. یک نمونه از مزایای این تکنولوژی توانمند شدن افراد است. نیروی کار میتواند در هر زمان و مکانی که بخواهد فعالیت داشته باشد. با استفاده از این تکنولوژی میتوان تا حد بسیاری هزینه های مختلف مانند رفت و آمد را کاهش داد.
بهترین نرم افزارها برای ویدئو کنفرانس
نرم افزارهای بسیاری برای ایجاد جلسات ویدئو کنفرانس و روابط مجازی وجود دارد که هر کدام دارای ویژگی هایی خاص هستند. این نرم افزارها امکانات منحصربه فردی را در اختیار شما قرار میدهند و براساس هدف خود باید آنها را انتخاب کنید.
زوم (zoom)
این نرم افزار یکی از پرمصرفترین ابزار ایجاد ویدئو کنفرانس در سازمانها است. زوم علاوه بر برگزاری جلسهای با صدا و تصویر باکیفیت، بسته های کاملی از ویژگی های مختلف را در اختیار کاربر قرار میدهد. این نرم افزار در نسخه های اندروید، ios و دسکتاپ وجود دارد. دقت داشته باشید که استفاده از نسخه دسکتاپ آن نسبت به دو نسخه دیگر، بسیار آسان تر است. به وسیله این نرم افزار و با انجام چند کلیک میتوانید لینک ایجاد کرده و آن را برای دوستان یا همکاران خود بفرستید؛ با وارد شدن به این لینک میتوان ارتباط مجازی ایجاد کرد. این نرم افزار دارای محدودیت زمانی رایگان است و برای استفاده همیشگی باید آن را خریداری کنید.
واتس اپ (Whats Up)
این نرم افزار محبوب تقریبا در گوشی هوشمند تمام افراد وجود دارد. برای ایجاد ارتباطات مجازی دوستانه میتوانید از واتس اپ استفاده کنید. تنها با فشار دادن یک دکمه میتوانید یک ویدئو کنفرانس چند نفره ایجاد کنید. پیامرسان های دیگری مشابه این نرم افزار هستند که چنین قابلیتی دارند؛ اما هیچ کدام به راحتی واتساپ برای برقرار ارتباط تصویری و صوتی مجازی نیستند.
اسکایپ (Skype)
در بین کاربران ایرانی، اسکایپ نرم افزار بسیار محبوبی است. این نرم افزار امکانات ویژهای را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. این امکانات در نسخه رایگان آن نیز وجود دارند؛ اما این نسخه با محدودیت های زمانی مواجه است. به عنوان مثال مدت زمان هر جلسه ۴ ساعت بوده و ظرفیت شرکت کنندگان ۵۰ نفر است. استفاده از نسخه دسکتاپ آن بسیار آسان تر از نسخه گوشی است؛ زیرا در در نسخه گوشی افراد را باید دستی به گروه اضافه کنید. سازمان ها و شرکت هایی که قصد استفاده از این نرم افزار را دارند، بهتر است از مدل تجاری آن نیز برای برگزاری ویدئو کنفرانس استفاده کنند. این نسخه دارای امنیت و امکانات بیشتری است.
تجهیزات ویدئو کنفرانس
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
در عصر کنونی ارتباط مجازی، یکی از روش های متداول برقراری ارتباط میان افراد شده است. در این بین، سازمان ها و شرکت ها نیز برای برگزاری جلسات و کنفرانس های خود از این روش استفاده میکنند. برای برقرای جلسات کاری خود نیاز به تجهیزات ویدئو کنفرانس دارید. این تجهیزات شامل میکروفون، دوربین و بلندگو میشود. در برخی موارد تمامی این موارد در قالب یک دستگاه وجود دارند. وجود این دستگاه برای ایجاد یک ویدئو کنفرانس استاندارد الزامی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تجهیزات ویدئو کنفرانس میتوانید از سایر مقالات مفید درج شده در وبسایت کامپیوتر صدرا استفاده کنید.