پیشرفت تکنولوژی سبب ساختن دستگاه های نمایش تصویر مختلفی مانند تلفن های هوشمند، لپتاپ، انواع مانیتور و.. شده است. وجود این دستگاه ها سبب افزایش بهره وری در فعالیت های روزانه و کاری و ارائه خدمات بیشتر به افراد میشود. یک نمونه از موثرترین تکنولوژی های موجود در حال حاضر که توانسته به صورت همزمان کار چند دستگاه مختلف را انجام دهد، صفحه های نمایشگر تعاملی است. پیاده سازی این سیستم بر روی مانیتورها و ایجاد مانیتورهای تعاملی میتواند در انجام بسیاری از فعالیتهای سازمانی و آموزشی مفید و موثر عمل کند. جهت آشنایی بیشتر با مانیتور تعاملی در ادامه با ما همراه باشید.
نمایشگر لمسی
نمایشگر لمسی یک نمونه از مهمترین تجهیزات پیشرفته بوده که توانسته نقش بسیار مهم و پررنگی را در زندگی روزمره افراد ایفا کند. صفحه نمایش لمسی تعاملی در سیستم های عمومی مختلفی نظیر خدماتی، آموزشی، امنیتی، کسب و کار و… کاربرد دارد. در گذشته نمایشگرها تنها در نقش یک خروجی عمل میکردند؛ اما در عصر حاضر با پیشرفت تکنولوژی مانیتورها علاوه بر ارائه اطلاعات، توانایی دریافت فرامین و ورودی را دارند. در این صفحه های نمایشگر جدید دیگر به وجود صفحه کلید و موس نیازی نبوده و دلیل آن لمسی بودن صفحه نمایشگر است و کاربر به طور مستقیم میتواند عملیات را روی صفحه نمایش اعمال کند.
به طور کلی میتوان گفت نمایشگر لمسی نمونه ای از یک نمایشگر الکترونیکی بصری است که این توانایی را دارد که محل لمس شده را شناسایی و آن را فعال نماید. با این نمایشگرها علاوهبر لمس توسط انگشت، با یکسری قلمهای مخصوص نیز میتوان کار کرد. این صفحات این امکان را در اختیار کاربران قرار میدهند تا به جای استفاده از روشهای قدیمی و غیرمستقیم مانند مکان نمایی با موس بتوانند به طور مستقیم با اطلاعات نمایش داده شده در صفحه تعامل برقرار کنند. به طور کلی صفحات لمسی پیشرفته توانسته اند امکانات جدیدی را به دستگاه هایی مانند کنسول های بازی، تلفنهای همراه، سیستم های امنیتی، دستگاههای خدمات شهری و… اضافه کند.
مانیتور تعاملی
با ایجاد صفحات لمسی و آشنایی با کاربردهای مختلف آنها، از این صفحات جذاب در موارد دیگری مانند مانیتورهای لمسی هوشمند استفاده شد. استفاده از این فناوری در مانیتوها به سرعت در حال پیشرفت بوده و هر روز شاهد ایجاد قابلیتهای جدیدی در آن هستیم. تنها با یک بار لمس صفحه نمایش میتوان عملیات مورد نظر خود را در آن وارد کرده و برای دفعات بعدی دیگر نیازی به زدن چندین دکمه مختلف نیست. یک نمونه از امکانات کاربردی آن ارسال و دریافت پیام است. برای نوشتن یک متن دیگر نیازی به استفاده دکمه های مختلف و صفحه کلید نیست و بهراحتی میتوان با استفاده از صفحه نمایش لمسی عمل تایپ را انجام داد.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
سوالی دارید؟ مشاوره دریافت کنید.
کاربرد مانیتور تعاملی
کاربردهای مختلفی را میتوان برای مانیتورهای تعاملی نام برد. در سیستم آموزشی افراد به وسیله مانیتورهای هوشمند لمسی، امر آموزش را به راحتی میتوانند انجام دهند و دیگر نیازی به وجود قلمهای مخصوص و موس نیست. بیشترین کاربرد و استفاده از مانیتورهای تعاملی در سازمانها است. در سازمانهای مختلف به واسطه تحقیق و و پژوهشهای گوناگونی که انجام میدهند، وجود یک مانیتور لمسی برای افزایش بهره وری تیم و سازمان بسیار مهم است. مانیتورهای لمسی قابلیت پشتیبانی از ۲۰ لمس همزمان را دارند و این یعنی افراد یک تیم سازمانی به راحتی میتوانند نظرات و پیشنهادات خود در خصوص پروژه مورد نظر را بر روی صفحه نمایش به اشتراک بگذارند، بدون آن که نیازی به نشانه گر و موس باشد.
استفاده در سالنهای کنفرانس یکی از کاربردهای مانیتورهای لمسی است. در سالنهای کنفرانس، بر روی میز به اندازه کافی تجهیزات مختلف مانند میکروفون، اسپیکر، ابزار نوشتاری و صفحه نمایش وجود دارد و دیگر فضای اضافی برای قرارگیری نشانه گر، موس و صفحه کلید نیست؛ بنابراین خوب است از مانیتورهای تعاملی در سالن های کنفرانس استفاده شود. با وجود این ابزار شخص سخنران یا مجری بهراحتی و بدون نیاز به هیچ وسیله اضافی به استفاده از مانیتور و صفحه نمایش لمسی آن میپردازند.
قیمت مانیتور تعاملی
به طبع قیمت این مدل مانیتورها نسبت به نمونه های معمولی بسیار بیشتر است و دلیل آن هم فناوری به کار رفته و حساسیت بالای آن است. در مانیتورهای تعاملی، علاوهبر صفحه نمایش یک صفحه لمسی نیز وجود دارد و همین موضوع سبب افزایش قیمت آن میشود. برای اطلاع از قیمت انواع مانیتورهای تعاملی میتوانید با کارشناسان فروش کامپیوتر صدرا نیز ارتباط برقرار کنید. برای این امر میتوانید از پلهای ارتباطی قرار گرفته شده در وبسایت کامپیوتر صدرا نیز استفاده نمایید.
تمامی این مطالب و سایر مقالات قرار گرفته شده در بلاگ کامپیوتر صدرا، به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی نسبت به تجهیزات صوتی و تصویری است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید از سایر مقالات مفید این بلاگ استفاده نمایید.